16 Kasım 2013 Cumartesi

Şişli Tabela


Dış reklam ; bina giydirmelerinde araç giydirmelerinde, reklam panoları, posterler, pankartlar, megalight araçlar, işaretler, bu saydıklarımızın tümü Tabela Kadıköy şubemizde yer almaktadır ve bununla beraber birçok şamandıralar, aynalar, otobüs durakları, duvar ve tüketicilere hitap ediyor. Görüldüğü gibi açık hava reklam tabelaaraçlarından biridir. Reklam tabelaları, ön şirketleri ve firmanın yakın bölgelerin sokaklara bulunduğu, bazı yerlerinde kullanılabilir. Olası uzun mesafelerde işaretleri, karayolları bazıları. En yaygın kullanımı, şirket, önlerinde şirket ve faaliyet şirket gösterenleridir alanın adıdır. Bu üreticilerin reklam ajansı şişli tabela üzerinde bir yolda vardır. Üretim ve tasarım yapan ajansları, hem de tabela üretimi yapıyor yapmak,ilgili yerlere monte edilmiştir.



Farklı tip ve reklam tabela formları vardır. Belirti ve insanların dikkatini almaya çalışırkentasarım mevcuttur. Reklam tabelaları, kabartma harf tabela, Kapalı - Açık - odaklı, vinil tabela germe, tabela harf krom, paslanmaz çelik kanal harf tabela, oyma, işaretler, pleksiglas tablo, vb çeşitleri ve devam eden olabilir şekiller. Onların kullanım şekilleri,bölgeye göre değişir bunları kullanmak, boyutu ona göre değişir. Üretilen veya ışıksız,gece gündüz bağlı.
Iş istasyonları petrol ve genel olarak totem tabela, yerleştirilen tek borutürlü, dahili tabela sistemleri ışıklı. Aynı işaretler, yerine dışarıdan aydınlatılmış iç, aydınlatmak, ancak bu rakam aydınlatma benzin istasyonlarında çok seçenek değil bazı işletmeler tercih nedeni olabilir. Tüm detaylar için sitemize bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder